1. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

2. Het versturen van artikelen gebeurt voor risico van de koper.

3. Verzend- en transportkosten zijn:

   - Versturen per post binnen Nederland €8,95
     (aangetekend verzonden)

   - Bestellingen vanaf 100,00 euro worden GRATIS verzonden

4. Retourneren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Wij adviseren u het pakket verzekerd retour te sturen voor het geval het pakket bij de post kwijt raakt of beschadigd. Voor informatie over de geldende verzendtarieven zie: http://tarievenwijzer.postnl.nl/

Indien geretourneerde producten gebruikt of beschadigd zijn worden hiervoor kosten in rekening gebracht. De hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van het gebruik en of de schade aan het product.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u met onderstaand mailadres contact met ons opnemen: retouren@faunacontrol.nl 

5. Garantie 
Op onze producten is een garantieduur van toepassing van zes maanden. 

6. Al onze producten zijn op voorraad. Mocht het onverwachts toch gebeuren dat wij de bestelde producten niet direct kunnen leveren dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen over de betreffende levertijd.


7. Bij klachten over onze diensten en of producten kunt u uw klacht richten aan klacht@faunacontrol.nl wij zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen.

8. Reclameren binnen 4 dagen na ontvangst goederen.